Сравнение на разходите за ремонт на електрически коли и автомобили с

...
Сравнение на разходите за ремонт на електрически коли и автомобили с
Коментари Харесай

Къде ни цакат с електромобилите. Какво ще правим при ПТП

Сравнение на разноските за ремонт на електрически коли и коли с мотори с вътрешно горене след случай на пътя направиха експерти. Резултатите от изследването се оказаха много нееднозначни, оповестява Mitchell International.

Електромобилите са известни с ниските си разноски за поддръжка. Въпреки това, замяната на доста от частите може да бъде доста скъпа.
-->
Застрахователната компания Mitchell International декларира, че при положение на инцидент ремонтът на електрическите коли ще доста по-скъп този на подобна кола с мотор с вътрешно горене. В същото време междинната цена на застраховката на тези коли също се оказва по-висока.

В отчета се споделя, че американските и канадските притежатели на електрически коли Tesla след случай харчат приблизително към 1600 $ за ремонт.

Също по този начин развалените електрически коли постоянно се нуждаят от промяна на аварийни елементи - 90,75% против 66,50% при колите с мотори с вътрешно горене.

Частите на електрическите коли, които подлежат на ремонт са - 13,49% против 19,20% при моделите с мотори с вътрешно горене. Времето за ремонт също е доста по-дълго.

Въпреки всички дефекти, електрическите автомобили имат едно значимо преимущество. След случай те постоянно остават в придвижване за разлика от бензиновите и дизеловите коли. От друга страна ударите в задната част на електромобилите често ги изкарват от строя.

Експертите прибавят, че в бъдеще ремонтът на електрическите автомобили ще стане доста по-евтин. Въпросът е какъв брой време ще отнеме това, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР